Snabb-offert Twister Go Wood USB-minne new

Tryckta & levererade inom 6 dagar

Levererar i hela Sverige

Vårt Twister Go Wood USB-minne har en snygg träkomponent precis som vår Twister Wood modell. Twister Go Wood har dubbla USB-kontakter som inkluderar standard USB-kontakt och den populära USB-C-kontakten. Vi kan lägga till din logotyp på den 360°-roterande metalldelen med Screentryck eller Lasergravering. Vi kan också gravera varje enhet i din beställning med unika namn eller serienummer med vår Individuella Namn-tjänst.

Twister Go Wood USB-minne new

Tryckta & levererade inom 6 dagar

Levererar i hela Sverige

Snabb-offert
Våra omdömen
Tjänster
Förinstallerad data
Vi kan förladda dina USB-minnen med presentationer, produktkataloger eller annat informationsmaterial, allt utefter dina önskemål.
Individuella Namn
Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Tillbehör
Träbox
Träboxen är vackert utformat tillbehör till era USB-minnen. Locket på lådan säkras med en magnet och kan antingen lasergraveras eller screentryckas med er logotyp. Boxen är gjord ansvarsfullt och tillverkad av FSC-certfierad lönn. 

Tryckbar halsrem
Halsremmen är 12mm bred och är tryckt med din logotyp. Halremmen ger användaren möjlighet att hänga produkten runt halsen.
Kapacitet
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
128GB
Miljö
RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances). Se certifikat

Träet i denna produkt är FSC ®-COC(FSC-C084346)-certifierade och hämtas från ansvarsfullt skogsbruk över hela världen. Se certifikat

Tryckområde

Screentryck

Framsida: 24.5mm X 14mm
Baksida: 24.5mm X 14mm

Lasergravyr

Framsida: 24.5mm X 13mm
Baksida: 24.5mm X 13mm


Tryckområde angivet av
Mått och vikt
Längd: 60mm (2.36 Tum)
Bredd: 20mm (0.79 Tum)
Höjd: 10mm (0.39 Tum)
Vikt: 13 gram (0.46 ounces)


Se mått och dimensioner