Snabb-offert Slide USB-minne

Tryckta & levererade inom 6 dagar

Levererar i hela Sverige

Slide USB-minne är definitionen av bekvämlighet och smart funktion. Den smidiga glidningsfunktionen har på ena änden en USB-C kontakt och den andra änden har den vanliga USB-kontakten som kan vikas uppåt för att även få fram Micro-USB. Med 3 kontakter tillgängliga kan era kunder koppla upp sig på flera hundratals enheter. På slide används lasergravyr samt finns alternativet för screentryck för din logotyp, webbadress, slogan med mera. 

Slide USB-minne

Tryckta & levererade inom 6 dagar

Levererar i hela Sverige

Snabb-offert
Våra omdömen
Tjänster
Förinstallerad data
Vi kan förladda dina USB-minnen med presentationer, produktkataloger eller annat informationsmaterial, allt utefter dina önskemål.
Individuella Namn
Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Tillbehör
Magnetlåda
Magnetlådan är tillverkad av stark genomskinlig plast och passar en mängd olika produkter. Locket hålls säkert stängt av två små magneter. Magnetlådan har ett specialanpassat inlägg som är format för varje respektiv modell. Överst på lådan kan du screentrycka din logotyp som kommer att synas igenom det genomskinliga locket på lådan. 
Tryckbar halsrem
Halsremmen är 12mm bred och är tryckt med din logotyp. Halremmen ger användaren möjlighet att hänga produkten runt halsen.
Kapacitet
2GB
4GB
8GB
16GB
32GB
64GB
128GB
Miljö
RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances). Se certifikat

Tryckområde

Screentryck

Framsida: 45mm X 18mm
Baksida: 45mm X 18mm

Lasergravyr

Framsida: 45mm X 18mm
Baksida: 45mm X 18mm


Tryckområde angivet av
Mått och vikt
Längd: 50mm (1.97 Tum)
Bredd: 24.8mm (0.98 Tum)
Höjd: 10mm (0.39 Tum)
Vikt: 8 gram (0.28 ounces)


Se mått och dimensioner