Snabb-offert Shift USB-minne new

Tryckta & levererade inom 6 dagar

Levererar i hela Sverige

Vår Shift USB-minne har en standard USB-kontakt i ena änden och en USB-C kontakt i andra änden. Den är kompatibel med många av de senaste datorerna, laptops, smartphones mm. Den praktiska skjutmekanismen kan dölja båda USB-kontakterna om du önskar. Shift kommer också med ett fast snöre som enkelt gör att den kan fästas med din nyckelknippa eller en halsrem. Vi kan Screentrycka eller Lasergravera er logotyp på det dedikerade tryckområdet. Kontakta oss idag angående våra senaste priser och leveranstider.

Shift USB-minne new

Tryckta & levererade inom 6 dagar

Levererar i hela Sverige

Snabb-offert
Våra omdömen
Tjänster
Förinstallerad data
Vi kan förladda dina USB-minnen med presentationer, produktkataloger eller annat informationsmaterial, allt utefter dina önskemål.
Individuella Namn
Vi kan gravera varje artikel i din beställning med ett unikt namn eller serienummer. Dessa unika värden kommer att följa med in logotyp och slogan på produkten. 
Tillbehör
Magnetlåda
Magnetlådan är tillverkad av stark genomskinlig plast och passar en mängd olika produkter. Locket hålls säkert stängt av två små magneter. Magnetlådan har ett specialanpassat inlägg som är format för varje respektiv modell. Överst på lådan kan du screentrycka din logotyp som kommer att synas igenom det genomskinliga locket på lådan. 
Tryckbar halsrem
Halsremmen är 12mm bred och är tryckt med din logotyp. Halremmen ger användaren möjlighet att hänga produkten runt halsen.
Kapacitet
16GB
32GB
64GB
128GB
Miljö
RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances). Se certifikat

Tryckområde

Screentryck

Framsida: 18mm X 11mm
Baksida: 11mm X 11mm

Lasergravyr

Framsida: 20mm X 10mm
Baksida: 12mm X 10mm


Tryckområde angivet av
Mått och vikt
Längd: 58mm (2.28 Tum)
Bredd: 21.7mm (0.85 Tum)
Höjd: 10.5mm (0.41 Tum)
Vikt: 12 gram (0.42 ounces)


Se mått och dimensioner