Om oss

Om USB-Minnen Express

Vi erbjuder ett vitt sortiment av USB-minnen som kan anpassas med ert företags logo och budskap. Dessutom erbjuder vi hög service: dataförladdning, fil-lås, autorun-funktion, tryck/gravering och pantonematchade skal. Vi ger er en helhetslösning som hjälper till att främja en framgångsrik reklamkampanj.

Till skillnad från andra tillverkare som använder sig av tredjepartstillverkare i Kina för produktionen av USB-minnen, så har vi vår egen ISO-9000 certifierade fabrik som konstant kan leverera högkvalitativa USB-produkter med den kortaste leveranstiden inom branschen.

Vår kundservicepolicy

Bra produkter och lösningar betyder ingenting utan hög service. På USB-minnen Express är vi passionerade när det gäller kundservice. Från start kommer en erfaren och hängiven account manager tilldelas er för att ge support och se till att era produkter levereras i tid. På grund av vår förstaklassiga service och kvalitet fortsätter företag, skolor och statliga organisationer världen över att kontinuerligt anlita oss. Våra lojala kunder.

clients

Lite statistik och fakta om USB-Minnen Express

  • Vår ledtid om 5 arbetsdagar är den kortaste inom branschen.
  • Över 10,000 kunder över hela världen anlitar oss.
  • Vi är ISO 9001:2015 certifierade.
  • Våra produkter är RoHS kompatibla.
  • Omkring 20,000USB-minnen trycks eller graveras varje dag
  • Kvalitetskontrollanter utför 7 olika inspektioner av alla produker genom tillverkningsprocessen.

USB-Minnen Express är ett handelsnamn för Flashbay Ltd, den globala specialisent för logotyptryckta USB-minnen. Flashbay Ltd - registrerat i England och Wales under företagets nummer 04.676.938.