FAQ - Vanliga frågor

Vilka är era ledtider?

Eftersom vi äger en egen fabrik kan vi leverera högkvalitativa USB-minnen på mycket kort tid. De flesta av våra produkter levereras på 5 arbetsdagar för beställningar mellan 10 och 3000 enheter.

Säg att du beställer 500 Classic Series USB-minnen tryckta med din logotyp i fyra färger och med förinstallerad data – och du kan få dem på 5 arbetsdagar från och med idag! Om du vill ha 5000 logotyptryckta USB-minnen, så finns chans att du har dem på samma tid. Våra undersökningar visar att vi med marginal är den snabbaste leverantören av tryckta USB-minnen i världen.

Hur kan du få din logotyp på USB-minnet?

Tryckmetoden vi använder bestäms av produkttyp och material. Vi har olika avdelningar som är specialiserade på de olika tryckmetoderna för att försäkra att den höga standarden upprätthålls.

 • Screen Printing - Screen tryck lämpar sig bäst för logotyper I upp till fyra färger och som inte har några skiftningar eller nyanser. Innan tryckning, skräddarsys färgerna för att matcha den Pantone ® färg som framställts på det virtuella provet. (Ett virtuellt prov är ett elektorniskt document som visar hur din logoskulle se ut tryckt på en given produkt). Screen tryck fungerar bärst på USB-minnen I plast.
 • Fototryck - Fototryck är det bästa valet för logotyper i många färger och de som har nyanser och skuggningar. Strikta kvalitetsregler följs för att försäkra att er logotype har en bestående finish och motstår repor.
 • Lasergravering - Lasergraving ger en mycket exakt och ren finish och är idealisk för logotyper med skarpa och väl definierade kanter.

Hur lägger jag en order?

Vi gör det enkelt och lätt för dig att placera en order. Följ nedan tre steg.:

 1. Kontakta oss via email eller telefon och så mailar vi er en full prislista, postar varuprover samt mailar ett bilddokument på hur er logga ser ut på utvald produkt (vi kallar detta ett "Virtuellt prov"). Du tilldelas en säljkonsult som guidar dig genom processen, det föreligger inget köptvång någonstans i processen. Observera: Att skicka oss din logotyp i hög upplösning eller vektorfilsformat kommer att påskynda processen.
 2. Granska det virtuella prov som vi skickar dig och begäran så många ändringar du vill, fråga om ytterligare information om du så behöver.
 3. Beställ Online - hämta ditt lösenord, logga sedan in på vårt kundcenter och använd 'Offert eller order' - det är snabbt och enkelt. Du kan också beställa via din säljkonsult – e-posta honom/henne din orderbekräftelse eller inköpsorder. Ange kvantitet, minneskapacitet, tillbehör, leverans och faktureringsadress samt all annan relevant information. Kom ihåg att bifoga det virtuella provet du önskar bekräfta.

Har ni en minimum orderkvantitet?

Medan andra kräver en minimum orderkvantitet på 250-200 enheter, är vår endast på 10 enheter. Faktum är att vi uppmuntrar små test order!

Hur mycket data kan ett USB-minne rymma?

Lagringskapaciteten är helt beroende på minnesstorleken på produkten. Våra USB-minnen finns från storlekarna 2GB till 64GB. För att uppskatta nödvändig minneskapacitet, ha i åtanke att ett foto i genomsnitt är på 2MB, en MP3 låt 3 MB samt en film är runt 700 MB. .

Vilken är er garantitid?

Alla våra produkter har 10 års garanti.

Vilka certifikat har ert företag?

Vårt företag är ISO 9001:2015, ISO 14000, och FFC certifierat.

Är era produkter RoHS kompatibla?

Ja, alla våra produkter har RoHS certifikat.

Vad är er returnpolicy?

Är det något fel på produkten så hämtar vi upp den med bud oavsett var du befinner dig och åtgärdar sedan felet eller ersätter sig med ny produkt. Vi gör allt för att du ska vara nöjd.

Vilka märken använder ni på minnesenheterna?

För att säkerställa att ni får högsta möjliga kvalitet på produkterna, använder vi endast första klass kvalitetsminnen från Samsung, Hynix, Intel and Micron. Detta är samma komponenter använda av företag som Apple och Sony.

Var kan ni leverera till?

För tillfället levererar vi till alla EU-länder, USA, Canada, Australien, Nya Zeeland, Hong Kong, Singapore och Sydafrika.

Varför skall jag beställa USB-minnen från er och inte era konkurrenter?

I nästan 10 år har vi etablerat oss som en säker och tillförlitlig leverantör av USB-minnen med tryck till företag, skolor, offentliga sektorer över hela världen. Tack vare vår egen ISO-9000 certifierade fabrik, kan vi frekvent leverera högkvalitativa produkter med de kortaste leveranstiderna i industrin. Dessutom brinner vi för att leverera bästa kundservice och kommer göra vad som krävs för att hjälpa er lyckas.

Hur använder andra USB-minnen med tryck?

USB-minnen med tryck är populära marknadsförings verktyg för skolor, företag och organisationer. Nedan finner ni vanliga användningsområden företag och organisationer använder USB-minnen till:

 • Företag kan ge bort dem som gåva till potentiellt blivande kunder på mässor, seminarium och events för att marknadsföra sitt varumärke.
 • Organisationer ger dem till sina anställda och kunder som gåvor.
 • Aspirerande musiker och kända rockstjärnor använder dem för att ge ut sina musikalbum.
 • Skolor säljer eller ger dem till sina studenter som i sin tur använder dem för att spara kursplaner samt skolarbete.
 • Professionella fotografer laddar upp kunders bilder och antingen ger eller säljer dem till kunderna.
 • Brudpar använder dem som bröllopsgåva för att glädja sina familjemedlemmar och vänner.