Tillbehör

Träbox


Träboxen är vackert utformat tillbehör till era USB-minnen. Locket på lådan säkras med en magnet och kan antingen lasergraveras eller screentryckas med er logotyp. Boxen är gjord ansvarsfullt och tillverkad av FSC-certfierad lönn. 


Se mått och dimensioner

Metallbox


Lägg till mer effekt till ditt event med Metallboxen. Det ser inte bara bra ut, men skyddar också modellen inuti. Metallbox kommer med specialanpassat inlägg som är gjort för respektive modell. På framsidan av boxen kan ni screentrycka eller lasergravera er logotyp.
Se mått och dimensioner

Blisterförpackning


Blisterförpackningen, eller "detaljhandelsförpackningen", är tillverkad av transparent PVC plast med ett hål för upphängning och levereras med ett vitt bakgrundskort. Vi kan trycka bakgrundskortet i fullfärgstryck om så önskas. Blisterförpackningen har även utrymme för en halsrem.
Se mått och dimensioner
Artwork mall

Nyckelring


Nyckelringen består av ett antal metall-länkar och ett lås med en fjäderstängningsmekanism.
Se mått och dimensioner

Tryckbar halsrem


Halsremmen är 12mm bred och är tryckt med din logotyp. Halremmen ger användaren möjlighet att hänga produkten runt halsen.
Se mått och dimensioner

Halsrem


Halsrem tillåter användaren att hänga produkten runt halsen. Den säljs blank (utan tryck) och är 7mm bred.
Se mått och dimensioner

Korthållare i plast


Plastkortshållaren är tillverkad av genomskinlig plast som kan visa ditt önskade kortkonstverk. Ett bra tillbehör för ditt nästa Event eller Konferens, kan Plastkortshållaren sättas på snodden säkert via hålen.

Se mått och dimensioner

Magnetlåda


Magnetlådan är tillverkad av stark genomskinlig plast och passar en mängd olika produkter. Locket hålls säkert stängt av två små magneter. Magnetlådan har ett specialanpassat inlägg som är format för varje respektiv modell. Överst på lådan kan du screentrycka din logotyp som kommer att synas igenom det genomskinliga locket på lådan. 

Se mått och dimensioner

Magnetisk kortlåda


Magnetlådan till Shield erbjuder ett elegant och robust sätt att skydda ditt webcam-skydd, Magnetlådan har en magnetisk stängningsmekanism, anpassat skum och stort tryckområde för att visa din logotyp. Det är ett perfekt tillbehör för att ge dig ännu mer exponering för varumärket. 
Se mått och dimensioner

Magnetlåda medium


Magnetlåda medium har ljusgrått skumgummi utskuret och anpassat för respektive modell. På framsidan kan ni trycka er logotyp.
Se mått och dimensioner

Litet gåvo set


Det lilla gåvo set kommer med ett anpassat skum så att kampanjprodukten hålls på plats när den inte används. Metallplåten ovanpå kan tryckas med din logotyp, webbadress, slogan och mer med screentryck eller lasergravyr. 

Se mått och dimensioner

Medium gåvo set


Translation not found: ACCESSORY_S_GCM

Stort Gåvo set 


Translation not found: ACCESSORY_S_GCL

Pennrör


Våra Pennrör är ett populärt tillbehör som säkert förvarar dina tryckta Pennor. Tuben är gjord av en förstklassig högdensitetskartong som är tillverkad av 60% återvunnet material. Vi kan trycka din logotyp på sidan av röret i exakt detalj. Ett fantastiskt tillbehör som ger extra värde.
Se mått och dimensioner