Snabb-offert Duet Bluetooth® Hörlurar new

Tryckta & levererade inom 9 dagar

Levererar i hela Sverige

Våra Duet Bluetooth® Hörlurar kombinerar stil tillsammans med prestanda för att skapa en fantastisk reklamprodukt som kan användas i flera år framöver. Hörlurarna är fyllda med funktioner så som uppspelningskontroller för att starta, pausa och hoppa över låtar. Du kan också svara i telefon och avsluta samtal direkt från hörlurarna. Duet Hörlurarna kan laddas direkt via det smidiga USB-C-laddningsfodralet som medföljer. Vi kan Screentrycka er logotyp både på hörlurarna samt locket till laddningsfodralet. Kontakta oss idag för priser och info om våra snabba leveranstider.

Duet Bluetooth® Hörlurar new

Tryckta & levererade inom 9 dagar

Levererar i hela Sverige

Snabb-offert
Våra omdömen
Tjänster
Bluetooth® Namn
Bluetooth®-namnet är vad användaren ser på sin smartphone eller surfplatta när han parkopplar till sin ljudprodukt. Vi kan anpassa detta namn till ditt varumärke, vilket ger ditt företag ytterligare exponering. Om du inte vill ha den här tjänsten kommer standard namnet "Promo Audio" att tilldelas produkten.
Tillbehör
Stor Magnet Box för
Vår stora Magnetbox för Powerbank skyddar Powerbanken när den inte används och har ett stort tryckområde för att visa upp din logotyp, webbadress, slogan och mer. Insidan av lådan har ett skräddarsydtt skum som håller Powerbanken säkert på plats.
Miljö
RoHS Denna produkt överensstämmer helt med RoHS-direktivet (EU Restriction of Hazardous Substances). Se certifikat

Tryckområde

Screentryck

Sidområde : 5mm X 27mm
Ovansidan: 62mm X 21mm

Fototryck

Sidområde : 5mm X 27mm
Ovansidan: 62mm X 21mm


Tryckområde angivet av
Mått och vikt
Längd: 82mm (3.23 Tum)
Bredd: 37mm (1.46 Tum)
Höjd: 21.7mm (0.85 Tum)
Vikt: 35 gram (1.23 ounces)


Se mått och dimensioner