Tillbehör

Metallbox


Metallbox kommer med ljusgrått skumgummi utskuret och anpassat för respektive modell. På framsidan av boxen kan ni screentrycka eller lasergravera er logotyp.
Se mått och dimensioner

Magnetlåda


Magnetlådan är tillverkad av en stark genomskinlig plast och passar en mängd olika produkter. Locket hålls säkert stängd av två små magneter. Magnetlådan har ett grått skumgummi utskuret och anpassat efter respektive modell.  Överst på lådan kan du screentrycka din logo, som kommer att synas igenom det genomskinliga locket på lådan. 

Se mått och dimensioner

Magnetlåda medium


Magnetlåda medium har ljusgrått skumgummi utskuret och anpassat för respektive modell. På framsidan kan ni trycka er logotyp.
Se mått och dimensioner

Magnetlåda till USB-kort. 


Magnetlådan till USB-kort erbjuder ett elegant och robust sätt att skydda ditt USB-kort, Magnetlådan har en magnetisk stängningsmekanism, anpassat skum och stort tryckområde för att visa din logotyp. Det är ett perfekt tillbehör för att ge dig ännu mer exponering för varumärket. 
Se mått och dimensioner

Träbox


Träboxen är vackert utformat tillbehör till era USB-minnen. Locket på lådan säkras med en magnet och kan antingen lasergraveras eller screentryckas med er logotyp. Boxen är tillverkad FSC-certfierad lönn vilket innbär att träet hämtas från hållbart skogsbruk.
Se mått och dimensioner

Halsrem


Halsrem tillåter användaren att hänga produkten runt halsen. Den säljs blank (utan tryck) och är 7mm bred.
Se mått och dimensioner

Halsrem med tryck


Halsremmen är 12mm bred och är tryckt med din logotyp. Halremmen ger användaren möjlighet att hänga produkten runt halsen.
Se mått och dimensioner

Nyckelring


Nyckelringen består av ett antal metall-länkar och ett lås med en fjäderstängningsmekanism.
Se mått och dimensioner

Blisterförpackning


Blisterförpackningen, eller "detaljhandelsförpackningen", är tillverkad av transparent PVC plast med ett hål för upphängning och levereras med ett vitt bakgrundskort. Vi kan trycka bakgrundskortet i fullfärgstryck om så önskas. Blisterförpackningen har även utrymme för en halsrem.
Se mått och dimensioner
Artwork mall